Csepel
|
Csepel
-
Szórakozás, vendéglátás
|
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül: |
pizzériák és pékségek
|
|
Frissgép Bt. |
Város: |
1211.
Budapest |
Utca: |
Gyepsor u. 1.
796 |
Telefon: |
06 1 276-6876 |
Fax: |
06 1 276-6876 |
Mobil: |
|
Weblap: |
|
E-mail: |
frissgep@freemail.hu
|
Tevékenységi körök: |
* Szórakozás, vendéglátás
-
pizzériák és pékségek
|
|
Bemutatkozás: |
Gyorsfagyasztott pékáruk |
Fényképek: |
|
|
|
|
|
|
Frissgép Bt. |
Város: |
1211.
Budapest |
Utca: |
Gyepsor u. 1.
796 |
Telefon: |
06 1 276-6876 |
Fax: |
06 1 276-6876 |
Mobil: |
|
Weblap: |
|
E-mail: |
frissgep@freemail.hu
|
Tevékenységi körök: |
* Szórakozás, vendéglátás
-
pizzériák és pékségek
|
|
Bemutatkozás: |
Gyorsfagyasztott pékáruk |
Fényképek: |
|
|
|
|
|
|
Kovász Kft. |
Város: |
1211.
Budapest |
Utca: |
Terelő út 5/a
908 |
Telefon: |
06 1 278-0427 |
Fax: |
|
Mobil: |
|
Weblap: |
|
E-mail: |
|
Tevékenységi körök: |
* Szórakozás, vendéglátás
-
pizzériák és pékségek
|
|
Bemutatkozás: |
Minőségi sütőipari termékek gyártása |
Fényképek: |
|
|
|
|
|
|
Kovász Kft. |
Város: |
1211.
Budapest |
Utca: |
Terelő út 5/a
908 |
Telefon: |
06 1 278-0427 |
Fax: |
|
Mobil: |
|
Weblap: |
|
E-mail: |
|
Tevékenységi körök: |
* Szórakozás, vendéglátás
-
pizzériák és pékségek
|
|
Bemutatkozás: |
Minőségi sütőipari termékek gyártása |
Fényképek: |
|
|
|
|
|
|
Debrak Kft. |
Város: |
1213.
Budapest |
Utca: |
Béke tér 1.
947 |
Telefon: |
06 1 276-4855 |
Fax: |
|
Mobil: |
|
Weblap: |
www.eszemiszom.hu
|
E-mail: |
debrak@axelero.hu
|
Tevékenységi körök: |
* Szórakozás, vendéglátás
-
pizzériák és pékségek
|
|
Bemutatkozás: |
- Étterem nemdohányzó: 12 férőhely
- Étterem dohányzó: 63 férőhely
- Bár (biliárd): 80 férőhely
- Koktélterasz: 100 férőhely
- Különterem: 30 férőhely
- Grillterasz: 80 férőhely
Nyitva tartás:
- V-Cs: 12-23 (konyha: 12-22:30), Bár: 16-02,
- P-Szo.: 12-24 (konyha: 12-23:30), Bár: 16-04
Asztalfoglalás ajánlott.
- Kivetítő: 1 db.
- Árusítás: cigaretta
- Beszélt nyelvek: angol-német-orosz-magyar-cseh
|
Fényképek: |
|
|
|
|
|
|
Debrak Kft. |
Város: |
1213.
Budapest |
Utca: |
Béke tér 1.
947 |
Telefon: |
06 1 276-4855 |
Fax: |
|
Mobil: |
|
Weblap: |
www.eszemiszom.hu
|
E-mail: |
debrak@axelero.hu
|
Tevékenységi körök: |
* Szórakozás, vendéglátás
-
pizzériák és pékségek
|
|
Bemutatkozás: |
- Étterem nemdohányzó: 12 férőhely
- Étterem dohányzó: 63 férőhely
- Bár (biliárd): 80 férőhely
- Koktélterasz: 100 férőhely
- Különterem: 30 férőhely
- Grillterasz: 80 férőhely
Nyitva tartás:
- V-Cs: 12-23 (konyha: 12-22:30), Bár: 16-02,
- P-Szo.: 12-24 (konyha: 12-23:30), Bár: 16-04
Asztalfoglalás ajánlott.
- Kivetítő: 1 db.
- Árusítás: cigaretta
- Beszélt nyelvek: angol-német-orosz-magyar-cseh
|
Fényképek: |
|
|
|
|
|
|
Pagoda Eszpesszó |
Város: |
1213.
Budapest |
Utca: |
Tárház u. 47.
1025 |
Telefon: |
06 1 420-9564 |
Fax: |
|
Mobil: |
|
Weblap: |
|
E-mail: |
|
Tevékenységi körök: |
* Szórakozás, vendéglátás
-
éttermek
|
* Szórakozás, vendéglátás
-
pizzériák és pékségek
|
|
Bemutatkozás: |
Étterem-Pizzéria |
Fényképek: |
|
|
|
|
|
|
Pagoda Eszpesszó |
Város: |
1213.
Budapest |
Utca: |
Tárház u. 47.
1025 |
Telefon: |
06 1 420-9564 |
Fax: |
|
Mobil: |
|
Weblap: |
|
E-mail: |
|
Tevékenységi körök: |
* Szórakozás, vendéglátás
-
éttermek
|
* Szórakozás, vendéglátás
-
pizzériák és pékségek
|
|
Bemutatkozás: |
Étterem-Pizzéria |
Fényképek: |
|
|
|
|
|
|
Don Pepe Pizzéria |
Város: |
1214.
Budapest |
Utca: |
Salak u. 12.
1648 |
Telefon: |
06 1 420-7768 |
Fax: |
|
Mobil: |
06 30 350-5021 |
Weblap: |
www.donpepe.hu
|
E-mail: |
|
Tevékenységi körök: |
* Szórakozás, vendéglátás
-
pizzériák és pékségek
|
|
Bemutatkozás: |
A Don Pepe Pizzéria hálózat története több mint 15 éves múltra tekint vissza. Az első étterem a Nyugati téren nyitott meg 1990-ben. Az ízletes pizzáknak, friss ételeknek és az udvarias kiszolgálásnak köszönhetően az étterem hamarosan a város egyik kedvenc pizzázójává vált. A vásárlói igények növekedésével párhuzamosan és a hálózatfejlesztésnek köszönhetően Budapesten és több vidéki nagyvárosban már 36 Don Pepe étterem üzemel. Büszkék vagyunk arra, hogy 2002-től, a nyári szezonban a Coca Cola Beach House hivatalos vendéglátó partnere szintén a Don Pepe Pizzéria.
Éttermeink az olasz konyha remekeit és a magyar konyha hagyományos ízvilágát kínálják vendégeink részére. Pizzáink azért is oly ízletesek, mert tésztájuk egy Olaszországból származó titkos recept alapján készül, míg a feltétet válogatott alapanyagokból állítjuk össze. Az üzletlánc különlegessége, hogy minden pizzériánk igény esetén, az ételt házhoz is szállítja, sőt Budapest területén, a Nyugati téri étterem egész éjszaka, este 11 órától reggel 5 óráig várja a megrendeléseket.
Eredményeink
Kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy a hálózatunkba bekerülő alapanyagok és termékeink a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfeleljenek. Ennek érdekében alkalmazottainkat folyamatosan oktatjuk, képezzük. Ételeink biztonságát, magas minőségét, a minden éttermünkben már most működő HACCP rendszerrel kontrolláljuk.
Eredményeink elismeréseként az Olasz Pizza Szövetség 2001-ben felvette a Don Pepe Pizzéria hálózatot tagjai közé.
Büszkék vagyunk arra, hogy a Budapest Week Publishing által minden évben kiosztásra kerülő "Best of Budapest" díjat, 2000., 2004. és 2005. évben a legjobb pizza kategóriában, a Don Pepe vehette át.
Partnereinkkel, folyamatosan képzett szakembereinkkel minden nap azon dolgozunk, hogy vendégeink maradéktalanul meg legyenek elégedve szolgáltatásainkkal.
A Pizza története
Pizza! Kinek mi jut eszébe róla? Az isteni étek, amit bárhol, bármikor, éhesen, jóllakottan le tudunk gyűrni? Az éjszakai lakmározások a barátokkal, vagy a délutáni dumapartik kedvenc pizzériánkban? A lényeg, hogy a pizzáról mindenkinek van véleménye és sokan szeretik. Napjaink egyik legkedveltebb eledele világszerte. De elgondolkodtunk-e már azon, hogy kedvenc eledelünk honnan származik? Ha még nem tettük, itt van rá az alkalom, hogy szánjunk rá néhány percet. Érdemes!
A pizza erdetileg kenyértésztából gömbölyített, lapított, pörgetett, mindenféle finomságokkal megrakott isteni lángos. Eredete egészen az ókori időkig nyúlik vissza, hiszen már a babilónok, izraeliták, egyiptomiak és egyéb közel-keleti kultúrák népei is fogyasztottak olívaolajjal és helyi fűszerekkel ízesített, sárból tapasztott kemencében sütött kovásztalan kenyeret. Az ókori egyiptomiaknál szokás volt, hogy a fáraók születésnapját lapos kenyér elkészítésével és elfogyasztásával ünnepelték meg. Maga a pizza szó az olasz "picea" szóból eredeztethető, amit a rómaiak a kenyér kemencében sütésének leírására használtak.
A "pizzatészta" Az 1600-as években került Európába, "promo d'oro", vagyis perui alma néven. Mai szemmel hihetetlennek tűnik, de a középkori Nápolyban a szegények eledele volt, akik az otthon található finomságokkal gazdagították a tésztát. Csupán a háziasszony fantáziájára volt bízva, hogy milyen étket varázsol az asztalra. A mai napig az egyik legkedveltebb pizzafajta a Margherita Pizza, melynek elterjedése egy Raffaele Esposito nevű úriemberhez kötődik ( a legenda szerint). 1889-ben, amikor az olasz uralkodó, Umberto király és hitvese Margherita királyné éppen a környéken utazgattak, az olasz szakács különleges étellel igyekezett kedveskedni az odalátogató királyi párnak. Raffaele - országa iránti hűségét kifejezve - olyan étket készített, mely Itália színeit képviselte: vörös paradicsom, fehér mozzarella sajt és zöld bazsalikom összetétellel. A királynénak annyira ízlett a számára készített eledel, hogy a pizza "ősét" elnevezték Margherita pizzának |
Fényképek: |
|
|
|
|
|
|
Don Pepe Pizzéria |
Város: |
1214.
Budapest |
Utca: |
Salak u. 12.
1648 |
Telefon: |
06 1 420-7768 |
Fax: |
|
Mobil: |
06 30 350-5021 |
Weblap: |
www.donpepe.hu
|
E-mail: |
|
Tevékenységi körök: |
* Szórakozás, vendéglátás
-
pizzériák és pékségek
|
|
Bemutatkozás: |
A Don Pepe Pizzéria hálózat története több mint 15 éves múltra tekint vissza. Az első étterem a Nyugati téren nyitott meg 1990-ben. Az ízletes pizzáknak, friss ételeknek és az udvarias kiszolgálásnak köszönhetően az étterem hamarosan a város egyik kedvenc pizzázójává vált. A vásárlói igények növekedésével párhuzamosan és a hálózatfejlesztésnek köszönhetően Budapesten és több vidéki nagyvárosban már 36 Don Pepe étterem üzemel. Büszkék vagyunk arra, hogy 2002-től, a nyári szezonban a Coca Cola Beach House hivatalos vendéglátó partnere szintén a Don Pepe Pizzéria.
Éttermeink az olasz konyha remekeit és a magyar konyha hagyományos ízvilágát kínálják vendégeink részére. Pizzáink azért is oly ízletesek, mert tésztájuk egy Olaszországból származó titkos recept alapján készül, míg a feltétet válogatott alapanyagokból állítjuk össze. Az üzletlánc különlegessége, hogy minden pizzériánk igény esetén, az ételt házhoz is szállítja, sőt Budapest területén, a Nyugati téri étterem egész éjszaka, este 11 órától reggel 5 óráig várja a megrendeléseket.
Eredményeink
Kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy a hálózatunkba bekerülő alapanyagok és termékeink a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfeleljenek. Ennek érdekében alkalmazottainkat folyamatosan oktatjuk, képezzük. Ételeink biztonságát, magas minőségét, a minden éttermünkben már most működő HACCP rendszerrel kontrolláljuk.
Eredményeink elismeréseként az Olasz Pizza Szövetség 2001-ben felvette a Don Pepe Pizzéria hálózatot tagjai közé.
Büszkék vagyunk arra, hogy a Budapest Week Publishing által minden évben kiosztásra kerülő "Best of Budapest" díjat, 2000., 2004. és 2005. évben a legjobb pizza kategóriában, a Don Pepe vehette át.
Partnereinkkel, folyamatosan képzett szakembereinkkel minden nap azon dolgozunk, hogy vendégeink maradéktalanul meg legyenek elégedve szolgáltatásainkkal.
A Pizza története
Pizza! Kinek mi jut eszébe róla? Az isteni étek, amit bárhol, bármikor, éhesen, jóllakottan le tudunk gyűrni? Az éjszakai lakmározások a barátokkal, vagy a délutáni dumapartik kedvenc pizzériánkban? A lényeg, hogy a pizzáról mindenkinek van véleménye és sokan szeretik. Napjaink egyik legkedveltebb eledele világszerte. De elgondolkodtunk-e már azon, hogy kedvenc eledelünk honnan származik? Ha még nem tettük, itt van rá az alkalom, hogy szánjunk rá néhány percet. Érdemes!
A pizza erdetileg kenyértésztából gömbölyített, lapított, pörgetett, mindenféle finomságokkal megrakott isteni lángos. Eredete egészen az ókori időkig nyúlik vissza, hiszen már a babilónok, izraeliták, egyiptomiak és egyéb közel-keleti kultúrák népei is fogyasztottak olívaolajjal és helyi fűszerekkel ízesített, sárból tapasztott kemencében sütött kovásztalan kenyeret. Az ókori egyiptomiaknál szokás volt, hogy a fáraók születésnapját lapos kenyér elkészítésével és elfogyasztásával ünnepelték meg. Maga a pizza szó az olasz "picea" szóból eredeztethető, amit a rómaiak a kenyér kemencében sütésének leírására használtak.
A "pizzatészta" Az 1600-as években került Európába, "promo d'oro", vagyis perui alma néven. Mai szemmel hihetetlennek tűnik, de a középkori Nápolyban a szegények eledele volt, akik az otthon található finomságokkal gazdagították a tésztát. Csupán a háziasszony fantáziájára volt bízva, hogy milyen étket varázsol az asztalra. A mai napig az egyik legkedveltebb pizzafajta a Margherita Pizza, melynek elterjedése egy Raffaele Esposito nevű úriemberhez kötődik ( a legenda szerint). 1889-ben, amikor az olasz uralkodó, Umberto király és hitvese Margherita királyné éppen a környéken utazgattak, az olasz szakács különleges étellel igyekezett kedveskedni az odalátogató királyi párnak. Raffaele - országa iránti hűségét kifejezve - olyan étket készített, mely Itália színeit képviselte: vörös paradicsom, fehér mozzarella sajt és zöld bazsalikom összetétellel. A királynénak annyira ízlett a számára készített eledel, hogy a pizza "ősét" elnevezték Margherita pizzának |
Fényképek: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|