Csepel
    Csepel
Csepel   - Szórakozás, vendéglátás
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
cukrászdák kávézók, csokizók múzeumok
egyéb könyvtárak pizzériák és pékségek
éttermek mozi rendezvények, események
hobby művelődési házak sörözök, borozók
 
  pizzériák és pékségek
 
 Frissgép Bt.
Város: 1211. Budapest
Utca: Gyepsor u. 1. 796
Telefon: 06 1 276-6876
Fax: 06 1 276-6876
Mobil:
Weblap:
E-mail: frissgep@freemail.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szórakozás, vendéglátás - pizzériák és pékségek
Bemutatkozás:

Gyorsfagyasztott pékáruk

Fényképek:

 Frissgép Bt.
Város: 1211. Budapest
Utca: Gyepsor u. 1. 796
Telefon: 06 1 276-6876
Fax: 06 1 276-6876
Mobil:
Weblap:
E-mail: frissgep@freemail.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szórakozás, vendéglátás - pizzériák és pékségek
Bemutatkozás:

Gyorsfagyasztott pékáruk

Fényképek:

 Kovász Kft.
Város: 1211. Budapest
Utca: Terelő út 5/a 908
Telefon: 06 1 278-0427
Fax:
Mobil:
Weblap:
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Szórakozás, vendéglátás - pizzériák és pékségek
Bemutatkozás:

Minőségi sütőipari termékek gyártása

Fényképek:

 Kovász Kft.
Város: 1211. Budapest
Utca: Terelő út 5/a 908
Telefon: 06 1 278-0427
Fax:
Mobil:
Weblap:
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Szórakozás, vendéglátás - pizzériák és pékségek
Bemutatkozás:

Minőségi sütőipari termékek gyártása

Fényképek:

 Debrak Kft.
Város: 1213. Budapest
Utca: Béke tér 1. 947
Telefon: 06 1 276-4855
Fax:
Mobil:
Weblap: www.eszemiszom.hu
E-mail: debrak@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szórakozás, vendéglátás - pizzériák és pékségek
Bemutatkozás:
    • Étterem nemdohányzó: 12 férőhely
    • Étterem dohányzó: 63 férőhely
    • Bár (biliárd): 80 férőhely  
    • Koktélterasz: 100 férőhely  
    • Különterem: 30 férőhely   
    • Grillterasz: 80 férőhely


Nyitva tartás:

    • V-Cs: 12-23 (konyha: 12-22:30), Bár: 16-02,
    • P-Szo.: 12-24 (konyha: 12-23:30), Bár: 16-04

Asztalfoglalás ajánlott.

    • Kivetítő: 1 db.
    • Árusítás: cigaretta
    • Beszélt nyelvek: angol-német-orosz-magyar-cseh

Fényképek:

 Debrak Kft.
Város: 1213. Budapest
Utca: Béke tér 1. 947
Telefon: 06 1 276-4855
Fax:
Mobil:
Weblap: www.eszemiszom.hu
E-mail: debrak@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szórakozás, vendéglátás - pizzériák és pékségek
Bemutatkozás:
    • Étterem nemdohányzó: 12 férőhely
    • Étterem dohányzó: 63 férőhely
    • Bár (biliárd): 80 férőhely  
    • Koktélterasz: 100 férőhely  
    • Különterem: 30 férőhely   
    • Grillterasz: 80 férőhely


Nyitva tartás:

    • V-Cs: 12-23 (konyha: 12-22:30), Bár: 16-02,
    • P-Szo.: 12-24 (konyha: 12-23:30), Bár: 16-04

Asztalfoglalás ajánlott.

    • Kivetítő: 1 db.
    • Árusítás: cigaretta
    • Beszélt nyelvek: angol-német-orosz-magyar-cseh

Fényképek:

 Pagoda Eszpesszó
Város: 1213. Budapest
Utca: Tárház u. 47. 1025
Telefon: 06 1 420-9564
Fax:
Mobil:
Weblap:
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Szórakozás, vendéglátás - éttermek
        *  Szórakozás, vendéglátás - pizzériák és pékségek
Bemutatkozás:

Étterem-Pizzéria

Fényképek:

 Pagoda Eszpesszó
Város: 1213. Budapest
Utca: Tárház u. 47. 1025
Telefon: 06 1 420-9564
Fax:
Mobil:
Weblap:
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Szórakozás, vendéglátás - éttermek
        *  Szórakozás, vendéglátás - pizzériák és pékségek
Bemutatkozás:

Étterem-Pizzéria

Fényképek:

 Don Pepe Pizzéria
Város: 1214. Budapest
Utca: Salak u. 12. 1648
Telefon: 06 1 420-7768
Fax:
Mobil: 06 30 350-5021
Weblap: www.donpepe.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Szórakozás, vendéglátás - pizzériák és pékségek
Bemutatkozás:

A Don Pepe Pizzéria hálózat története több mint 15 éves múltra tekint vissza. Az első étterem a Nyugati téren nyitott meg 1990-ben. Az ízletes pizzáknak, friss ételeknek és az udvarias kiszolgálásnak köszönhetően az étterem hamarosan a város egyik kedvenc pizzázójává vált. A vásárlói igények növekedésével párhuzamosan és a hálózatfejlesztésnek köszönhetően Budapesten és több vidéki nagyvárosban már 36 Don Pepe étterem üzemel. Büszkék vagyunk arra, hogy 2002-től, a nyári szezonban a Coca Cola Beach House hivatalos vendéglátó partnere szintén a Don Pepe Pizzéria.

Éttermeink az olasz konyha remekeit és a magyar konyha hagyományos ízvilágát kínálják vendégeink részére. Pizzáink azért is oly ízletesek, mert tésztájuk egy Olaszországból származó titkos recept alapján készül, míg a feltétet válogatott alapanyagokból állítjuk össze. Az üzletlánc különlegessége, hogy minden pizzériánk igény esetén, az ételt házhoz is szállítja, sőt Budapest területén, a Nyugati téri étterem egész éjszaka, este 11 órától reggel 5 óráig várja a megrendeléseket. 
 

Eredményeink

Kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy a hálózatunkba bekerülő alapanyagok és termékeink a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfeleljenek. Ennek érdekében alkalmazottainkat folyamatosan oktatjuk, képezzük. Ételeink biztonságát, magas minőségét, a minden éttermünkben már most működő HACCP rendszerrel kontrolláljuk.

Eredményeink elismeréseként az Olasz Pizza Szövetség 2001-ben felvette a Don Pepe Pizzéria hálózatot tagjai közé.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Budapest Week Publishing által minden évben kiosztásra kerülő "Best of Budapest" díjat, 2000., 2004. és 2005. évben a legjobb pizza kategóriában, a Don Pepe vehette át.

Partnereinkkel, folyamatosan képzett szakembereinkkel minden nap azon dolgozunk, hogy vendégeink maradéktalanul meg legyenek elégedve szolgáltatásainkkal.

A Pizza története

Pizza! Kinek mi jut eszébe róla? Az isteni étek, amit bárhol, bármikor, éhesen, jóllakottan le tudunk gyűrni? Az éjszakai lakmározások a barátokkal, vagy a délutáni dumapartik kedvenc pizzériánkban? A lényeg, hogy a pizzáról mindenkinek van véleménye és sokan szeretik. Napjaink egyik legkedveltebb eledele világszerte. De elgondolkodtunk-e már azon, hogy kedvenc eledelünk honnan származik? Ha még nem tettük, itt van rá az alkalom, hogy szánjunk rá néhány percet. Érdemes!

A pizza erdetileg kenyértésztából gömbölyített, lapított, pörgetett, mindenféle finomságokkal megrakott isteni lángos.
Eredete egészen az ókori időkig nyúlik vissza, hiszen már a babilónok, izraeliták, egyiptomiak és egyéb közel-keleti kultúrák népei is fogyasztottak olívaolajjal és helyi fűszerekkel ízesített, sárból tapasztott kemencében sütött kovásztalan kenyeret. Az ókori egyiptomiaknál szokás volt, hogy a fáraók születésnapját lapos kenyér elkészítésével és elfogyasztásával ünnepelték meg.
Maga a pizza szó az olasz "picea" szóból eredeztethető, amit a rómaiak a kenyér kemencében sütésének leírására használtak.

A "pizzatészta" Az 1600-as években került Európába, "promo d'oro", vagyis perui alma néven. Mai szemmel hihetetlennek tűnik, de a középkori Nápolyban a szegények eledele volt, akik az otthon található finomságokkal gazdagították a tésztát. Csupán a háziasszony fantáziájára volt bízva, hogy milyen étket varázsol az asztalra.
A mai napig az egyik legkedveltebb pizzafajta a Margherita Pizza, melynek elterjedése egy Raffaele Esposito nevű úriemberhez kötődik ( a legenda szerint).
1889-ben, amikor az olasz uralkodó, Umberto király és hitvese Margherita királyné éppen a környéken utazgattak, az olasz szakács különleges étellel igyekezett kedveskedni az odalátogató királyi párnak. Raffaele - országa iránti hűségét kifejezve - olyan étket készített, mely Itália színeit képviselte: vörös paradicsom, fehér mozzarella sajt és zöld bazsalikom összetétellel. A királynénak annyira ízlett a számára készített eledel, hogy a pizza "ősét" elnevezték Margherita pizzának

Fényképek:

 Don Pepe Pizzéria
Város: 1214. Budapest
Utca: Salak u. 12. 1648
Telefon: 06 1 420-7768
Fax:
Mobil: 06 30 350-5021
Weblap: www.donpepe.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Szórakozás, vendéglátás - pizzériák és pékségek
Bemutatkozás:

A Don Pepe Pizzéria hálózat története több mint 15 éves múltra tekint vissza. Az első étterem a Nyugati téren nyitott meg 1990-ben. Az ízletes pizzáknak, friss ételeknek és az udvarias kiszolgálásnak köszönhetően az étterem hamarosan a város egyik kedvenc pizzázójává vált. A vásárlói igények növekedésével párhuzamosan és a hálózatfejlesztésnek köszönhetően Budapesten és több vidéki nagyvárosban már 36 Don Pepe étterem üzemel. Büszkék vagyunk arra, hogy 2002-től, a nyári szezonban a Coca Cola Beach House hivatalos vendéglátó partnere szintén a Don Pepe Pizzéria.

Éttermeink az olasz konyha remekeit és a magyar konyha hagyományos ízvilágát kínálják vendégeink részére. Pizzáink azért is oly ízletesek, mert tésztájuk egy Olaszországból származó titkos recept alapján készül, míg a feltétet válogatott alapanyagokból állítjuk össze. Az üzletlánc különlegessége, hogy minden pizzériánk igény esetén, az ételt házhoz is szállítja, sőt Budapest területén, a Nyugati téri étterem egész éjszaka, este 11 órától reggel 5 óráig várja a megrendeléseket. 
 

Eredményeink

Kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy a hálózatunkba bekerülő alapanyagok és termékeink a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfeleljenek. Ennek érdekében alkalmazottainkat folyamatosan oktatjuk, képezzük. Ételeink biztonságát, magas minőségét, a minden éttermünkben már most működő HACCP rendszerrel kontrolláljuk.

Eredményeink elismeréseként az Olasz Pizza Szövetség 2001-ben felvette a Don Pepe Pizzéria hálózatot tagjai közé.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Budapest Week Publishing által minden évben kiosztásra kerülő "Best of Budapest" díjat, 2000., 2004. és 2005. évben a legjobb pizza kategóriában, a Don Pepe vehette át.

Partnereinkkel, folyamatosan képzett szakembereinkkel minden nap azon dolgozunk, hogy vendégeink maradéktalanul meg legyenek elégedve szolgáltatásainkkal.

A Pizza története

Pizza! Kinek mi jut eszébe róla? Az isteni étek, amit bárhol, bármikor, éhesen, jóllakottan le tudunk gyűrni? Az éjszakai lakmározások a barátokkal, vagy a délutáni dumapartik kedvenc pizzériánkban? A lényeg, hogy a pizzáról mindenkinek van véleménye és sokan szeretik. Napjaink egyik legkedveltebb eledele világszerte. De elgondolkodtunk-e már azon, hogy kedvenc eledelünk honnan származik? Ha még nem tettük, itt van rá az alkalom, hogy szánjunk rá néhány percet. Érdemes!

A pizza erdetileg kenyértésztából gömbölyített, lapított, pörgetett, mindenféle finomságokkal megrakott isteni lángos.
Eredete egészen az ókori időkig nyúlik vissza, hiszen már a babilónok, izraeliták, egyiptomiak és egyéb közel-keleti kultúrák népei is fogyasztottak olívaolajjal és helyi fűszerekkel ízesített, sárból tapasztott kemencében sütött kovásztalan kenyeret. Az ókori egyiptomiaknál szokás volt, hogy a fáraók születésnapját lapos kenyér elkészítésével és elfogyasztásával ünnepelték meg.
Maga a pizza szó az olasz "picea" szóból eredeztethető, amit a rómaiak a kenyér kemencében sütésének leírására használtak.

A "pizzatészta" Az 1600-as években került Európába, "promo d'oro", vagyis perui alma néven. Mai szemmel hihetetlennek tűnik, de a középkori Nápolyban a szegények eledele volt, akik az otthon található finomságokkal gazdagították a tésztát. Csupán a háziasszony fantáziájára volt bízva, hogy milyen étket varázsol az asztalra.
A mai napig az egyik legkedveltebb pizzafajta a Margherita Pizza, melynek elterjedése egy Raffaele Esposito nevű úriemberhez kötődik ( a legenda szerint).
1889-ben, amikor az olasz uralkodó, Umberto király és hitvese Margherita királyné éppen a környéken utazgattak, az olasz szakács különleges étellel igyekezett kedveskedni az odalátogató királyi párnak. Raffaele - országa iránti hűségét kifejezve - olyan étket készített, mely Itália színeit képviselte: vörös paradicsom, fehér mozzarella sajt és zöld bazsalikom összetétellel. A királynénak annyira ízlett a számára készített eledel, hogy a pizza "ősét" elnevezték Margherita pizzának

Fényképek:

12
Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.